top of page
14817189_xxl.jpg

RÓLAM MÉG...

"Nem szeretem az átlagost,
én sem lehetek az.."

“Egy sikeres üzlet sikeres működtetése elképzelhetetlen egy képzelőerővel rendelkező vezető nélkül, aki képes az álmot részleteiben és egészében is a valóságban meglátni. ”    (Charles M. Schwab)

IMG_7827.JPG

Vezetőként a szállodaipar, vendéglátás, turizmus, a folyami- és tengeri szállodahajózás és a légiközlekedés különböző területein szereztem tapasztalatot, kiemelkedő eredményekkel a cégvezetés, a marketing és az értékesítés területein.

 

Kétnyelvű vagyok magyarországi németként, így a magyart és a németet anyanyelvi szinten beszélem. Felsőfokú tanulmányaimat német nyelven Németországban, Lipcsében, angol nyelven Svájcban, Genfben folytattam, illetve a Debreceni Egyetemen és a Dr.Kollár Intézetben, Magyarországon. Magyar, német és angol nyelven biztosan kommunikálok, írok, emellett oroszul is megértetem magam.

 

A tartalmak menüpont alatt megtalálható CV és portfólió részletes betekintést nyújt szakmai munkásságomba, egyben annak kivitelezése is jellemzi (nem csak) szakmai igényességemet, amit magamtól és a velem együtt dolgozóktól is elvárok.

 

Tevékenységemre, vezetői stílusomra a design coaching alapú kreatív szemlélet jellemző, ahogy a munkám, amunkáltatóm iránti elkötelezettség, a munkatársaimmal szembeni felelősség és partnerség is.

Örülnék, ha gondolataim, a szakmai múltam alapján késztetést éreznének arra, hogy jobban megismerjenek.

bottom of page